Over ons

"Van complexe gezondheid naar een eenvoudige oplossing."

Dit is Pettadore

Pettadore vereenvoudigd de verzorging van jouw huisdieren zodat jij nog meer tijd overhoudt om ze de aandacht te geven. Elke dag zorgen we voor een transformatie van complexe gezondheid naar een eenvoudige oplossing welke we graag delen!

We hebben zelf ervaren dat echte gezondheid complex kan zijn, veel tijd kost om uit te zoeken en veel tijd kost om uit te voeren! Daarom zijn wij oplossingen gaan ontwerpen om zo de complexe gezonde verzorging efficiënter te maken zodat we meer tijd over houden voor de directe aandacht van jouw huisdieren.

Welkom bij Pettadore, als je vragen hebt stel ze gerust, we helpen graag om de verzorging van jouw kat eenvoudig en gezond te maken.

Alle katten zijn welkom

Alle katten zijn welkom, wij maken geen onderscheidt in de verschillende soorten uitvoeringen, formaten of aandoeningen bij katten. Een gezonde oplossing komt vanuit de kern van een kat in combinatie met het momenteel best ontwikkelde van hedendaags mogelijke. De gezonde en eenvoudige oplossingen die wij ontwerpen zijn dus van toepassing op elke kat.